A Vakanties, duurzaam specialist in vakantiehuizen en groepsaccommodaties.

A Vakanties is specialist in het online aanbieden van unieke vakantiehuizen en groepsaccommodaties. We zijn gespecialiseerd in grote vakantiehuizen, last minute vakantiehuizen en groepsaccommodaties. U kunt bij ons een uniek vakantiehuis of groepsaccommodatie huren voor 2 tot 70 personen. A Vakanties is ook gespecialiseerd in vakanties met huisdieren, last minutes vakantieparken, bed and breakfast en last minute vakanties in Nederland en heel Europa. A Vakanties is veelzijdig, duurzaam en vooral servicegericht. 

Duurzaam ondernemen in de praktijk

Op ons kantoor gebruiken we zoveel mogelijk verantwoorde producten. Zo gebruiken we bijvoorbeeld biologische (en zoveel mogelijk Fair Trade) koffie, thee, koffiemelk en schoonmaakmiddelen. We gebruiken voor het printen FSC gecertificeerd papier en proberen ook voor ons werk zoveel mogelijk met het openbaar vervoer te reizen. Zo dragen we een heel klein beetje bij aan een duurzame wereld.

Onze samenwerkingspartners

Voor wat betreft de online verhuur van vakantiehuizen en groepsaccommodaties werken we samen met gerenommeerde touroperators zoals Belvilla, Topic Travel, Interhome, Bungalow.Net, Danssommer, Novasol en Happy Home. We werken ook rechtstreeks samen met eigenaren van vakantiehuizen en groepsaccommodaties.