Groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie 2 tot 70 personen

Groepsaccommodatie?  Steeds meer families en vrienden boeken voor het vieren van een vriendenweekend, vriendinnenweekend, familiereünie of sportvereniging een groepsaccommodatie. A Vakanties is de specialist in de online verhuur van groepsaccommodaties. Wij hebben een aanbod van 20.000 groepsaccommodaties in onder andere Nederland, de Belgische Ardennen en Frankrijk. Of u nu een luxe groepsaccommodatie, een goedkope groepsaccommodatie of een grote groepsaccommodatie zoekt, u vindt uw ideale en betaalbare groepsaccommodatie binnen het aanbod van de website www.unieke-groepsaccomodaties.nl


Groepsaccommodatie in Nederland

Bent u op zoek naar een groepsaccommodatie in Nederland?  Bijvoorbeeld een gezellige en compleet uitgeruste groepsaccommodatie in Drenthe, Overijssel, Zeeland, Brabant of Zuid-Lmnburg?  Op de genoemde website unieke groepsaccomodaties vindt u meer dan 500 groepsaccommodaties in Nederland. Hieronder luxe groepsaccommodaties, minder validen groepsaccommodaties en goedkope groepsaccommodaties voor bijvoorbeeld schoolkampen en sportverenigingen. Ook betaalbare groepsaccommodaties die zeer geschikt zijn voor het vieren van een vriendenweekend, vriendinnenweekend of familieweekend.
Zie ook onze website www.groepsaccommodatie-nederland.com voor een aantal particuliere en grote groepsaccommodaties. Bijvoorbeeld voor het huren van een goedkope en grote groepsaccommodatie voor het vieren van een schoolkamp van 100, 120, 150 of 200 personen.

Groepsaccommodatie in de Belgische Ardennen

Groepsaccommodatie in de Belgische Ardennen huren?  Groepsaccommodaties in de Belgische Ardennen zijn bijzonder populair. Een groepsaccommodatie in de Ardennen is geschikt voor vele doeleinden. Vrienden die een groepsaccommodatie in de Belgische Ardennen huren willen bijvoorbeeld kunnen sporten, bergbeklimmen, wielrennen of kayakken terwijl een groepsaccommodatie in de Ardennen in het kader van een familieweekend of familiereünie aantrekkelijk is vanwege de prachtige bosrijke en heuvelachtige omgeving. Op de website unieke groepsacommodaties vindt u de mooiste groepsaccommodaties in de Belgische Ardennen. U kunt hier bijvoorbeeld een klassiek kasteel of landhuis huren of een moderne groepsaccommodatie met prive zwembad en sauna. Of u nu een groepsaccommodatie in de Ardennen wilt boeken voor 20, 30, 40, 50, 60 of 70 personen, u boekt deze via onze groepsaccommodatie websites online. Ook groepsaccommodaties in de Ardennen te huur die zeer geschikt zijn voor schoolkampen.

Groepsaccommodatie in Frankrijk huren.

In Frankrijk staan prachtige kastelen en landhuizen die dienst doen als luxe en grote groepsaccommodatie. Veel groepsaccommodaties in Frankrijk zijn eigendom van Nederlanders en hebben om die reden een Nederlands management. Indien u een groepsaccommodatie in Frankrijk wilt huren is het zaak om goed uit te zoeken wat de afstand in kilometers is vanuit Nederland of België naar de betreffende groepsaccommodatie in Nederland. Groepsaccommodaties in Frankijk zoals kastelen en landhuizen zijn vaal onderdeel van een landgoed of park. Bij iedere omschrijving groepsaccommodatie in Frankrijk staat omschreven wat de capaciteit van de groepsaccomodatie is en de faciliteiten zijn. Indien u een groepsaccommodatie in Frankrijk huurt, adviseren wij dit voor minimaal een langweekend te doen. 

Zelf koken of gebruik maken van catering?

Indien u een groepsaccommmodatie huurt in het kader van bijvoorbeeld een huwelijk, familieweekend, zakenbijeenkomst, familiereünie of vriendenweekend, kunt u in bijna alle gevallen gebruik maken van de profesionele keuken van de gehuurde groepsaccommodatie en de maaltijden voor de gasten zelf verzorgen. Veel groepen die een groepsaccommodatie huren, geven er echter de voorkeur aan een groepsaccommodatie te huren inclusief catering. De grotere groepsacommodaties bieden soms zelf catering aan. Indien deze service mogelijk is, staat dat in de omschrijving, kenmerken en/of bijkomende kosten vermeld.
Wanneer er niets m.b.t. catering of maaltijdverzorging genoemd wordt, kan de eigenaar dit niet aanbieden.
U kunt dan een cateraar in de omgeving van de woning zoeken.

Groepsaccommodatie huren en groepsannuleringsverzekering afsluiten

Indien u een groepsaccommodatie huurt, is het in de meeste gevallen ook wenselijk een groepsannuleringsverzekering af te sluiten. Zeker bij een gehuurde groepsaccommodatie in het kader van een familieweekend of familiereünie is het verstandig een annuleringsverzekering voor een groep af te sluiten.
Alle informatie over de groepsannuleringsverzekering van Europeeche Verzekeringen vindt u op de website www.groepsannuleringsverzekering.nl