groepshuis

Een groepshuis huren

Voor wie een groepshuis zoekt, zit u bij A Vakanties goed. U kunt bij ons een groepshuis huren voor 6 tot 80 personen. Zowel luxe groepshuizen als goedkopere groepshuizen te huur. En ook voor grote groepen. Met meer dan 20.000 groepshuizen in onder andere Nederland, Duitsland, België ( Ardennen, aan de kust ), Frankrijk en Italië, is er altijd wel een groepshuis bij dat aan uw wensen voldoet, binnen de door u gewenst periode vrij is en binnen uw budget valt.
daarbij hebben we ook groepshuizen te huur met zwembad en huizen voor mensen met een fysieke beperking. Via de link hieronder komt u op de home pagina van A Vakanties en kunt u verder klikken op de website welke past uw wensen als groep.

Groepshuizen A Vakanties

Groepshuis met zwembad huren

Meer dan 1.000 van onze groepshuizen hebben de beschikking over een zwembad. Meestal is dit een privé buiten zwembad, bijvoorbeeld zoals veel groepshuizen in Frankrijk, Italië en Portugal.
U kunt via A Vakanties echter ook een groepshuis huren met privé binnen zwembad, ook in Nederland en België. Via de website vakantiehuizen prive zwembad.nl kunt u groepshuizen en vakantiehuizen huren die de beschikking hebben over een privé zwembad.
Houdt u er wel rekening mee dat groepshuizen met privé zwembad relatief schaars zijn en duurder zijn dan groepshuizen zonder zwembad.

Groepshuis huren grote groepen

Ook als u met een grote groep een weekend of evenement hebt ingepland, is het mogelijk via A Vakanties een groepshuis te huren. Er zijn via A Vakanties groepshuizen voor grotere groepen te huur, wel tot 70 personen. Of u u een groepshuis in Nederland wilt huren voor 20, 30 of 40 personen of een groepshuis voor een grote groep in België of Duitsland zoekt ( bijvoor Sauerland ), veel is mogelijk. Er zijn groepshuizen te huur die onderdak kunnen bieden aan grote groepen tot 60 à 70 personen.
Zie onze website groepsaccommodaties voor groepshuizen voor grote groepen.