Contact

Contact

Dit contactformulier kan gebruikt worden voor het aanvragen van informatie over een groepsaccommodatie, of huren van een vakantiewoning.
Voor het zoeken naar een beschikbare vakantiewoning of groepsaccommodatie, raden wij u aan om eerst zelf via de zoekvakjes voor het gewenste land, de periode en het aantal personen, op één van onze websites te zoeken naar het beschikbare aanbod. Indien u daarna vragen hebt over een bepaalde vakantiewoning, beantwoorden wij deze graag via het contactformulier op de betreffende website. Zie de home pagina voor het overzicht van al onze websites.

Bij elke vakantiewoning en groepsaccommodatie kunt u zelf in het beschikbaarheidsoverzicht onderaan de vermelding van de locatie, nagaan of deze vrij is in de door u gewenste periode.
Alleen de periodes die in het beschikbaarheidsoverzicht genoemd staan, zijn beschikbaar. Wat er niet tussen staat is niet meer vrij of wordt door de eigenaar niet op die manier aangeboden. Om dubbele of elkaar overlappende boekingen te voorkomen, is het niet mogelijk om af te wijken van de vermelde periodes.

Degene die een reservering maakt moet op de dag van aankomst in ieder geval al 18 jaar of ouder zijn en de gehele periode elke nacht in het vakantiehuis overnachten. Personen die jonger dan 18 jaar zijn, mogen geen accommodatie huren. Dit is niet alleen vanwege slechte ervaringen die huiseigenaren met jongerengroepen hebben. Huiseigenaren moeten ook voldoen aan de zeer strenge regels m.b.t. de verzekering. Personen jonger dan 18 jaar zijn vaak niet verzekerd als er zich problemen of ongelukken voordoen. Veel huiseigenaren houden echter 23 jaar aan als minimum leeftijd en de vakantieparken houden zelfs allemaal 22-23 jaar als minimum leeftijd aan om zelfstandig in een vakantiehuis te verblijven. Bij huizen op een vakantiepark kan bovendien vaak enkel in gezins- of familieverband gereserveerd worden.
Wij kunnen helaas bij personen jonger dan 18 jaar in geen enkel geval bemiddelen bij het maken van een reservering. 

Velden met een * zijn verplicht.
Mededeling: Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de Privacy- en cookie verklaring voor meer informatie.

Contactgegevens

Contactgegevens

a-Vakanties
Goilberdingerdijk 45A
4106 LC Culemborg

Op maandag, dinsdag en donderdag zijn wij telefonisch te bereiken via (0031)345-506847 van 9.00 uur tot 12.00 uur en van 13.00 uur tot 16.00 uur (Pauze van 12.00-13.00 uur).
Op woensdag en vrijdag zijn wij alleen per e-mail bereikbaar en kunnen we u niet telefonisch te woord staan.
Op zaterdag, zondag en feestdagen zijn wij niet telefonisch bereikbaar.
info@a-vakanties.nl

KvK: 24430085