grote vakantiewoning

Een grote vakantiewoning huren

Een grote vakantiewoning huren?
Met meer dan 20.000 grote vakantiewoningen is A Vakanties één van de specialisten in vakantiewoningen voor groepen. U kunt bij ons een grote vakantiewoning huren in bijvoorbeeld Drenthe, Gelderland, Overijssel, Noord-Brabant of Limburg, maar ook een grote vakantiewoning huren buiten Nederland, bijvoorbeeld in Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje of België.
Of u nu op zoek bent naar een grote vakantiewoning voor een vriendenweekend, vriendinnenweekend, bedrijfsuitje of weekend voor teambuilding, die ene speciale vakantiewoning voor grote groepen, vindt u bij A Vakanties. De meeste van onze grote vakantiewoningen kunt u online huren.
Indien u bijvoorbeeld een grote vakantiewoning wilt huren voor een huwelijksfeest of jubilieüm en u speciale wensen heeft ten aanzien van catering, bedden, enzovoort, kunnen wij u in contact brengen met de eigenaar van de grote vakantiewoning. U kunt dan uw wensen bespreken en om een specifieke offerte vragen. Via onze website grote vakantiehuizen kunt u online een grote vakantiewoning huren.

Een grote vakantiewoning huren

Grote vakantiewoning met zwembad huren

Op zoek naar een grote vakantiewoning met zwembad?
Een aantal van onze grote vakantiewoningen hebben de beschikking over een zwembad en soms zelfs een privé zwembad.  Hierbij zijn er ook grote vakantiewoningen te huur met verwarmd binnen zwembad, Ook als u een grote vakantiewoning of villa in Nederland zoekt met verwarmd binnen privé zwembad zijn er mogelijkheden. Er zijn ook grote vakantiewoningen te huur met verwarmd binnen zwembad, sauna en jacuzzi. Deze zéér luxe vakantiewoningen beschikken in de regel over meer luxe faciliteiten. Zo kunt u bijvoorbeeld in de omgeving van deze luxe vakantiewoningen met zwembad ook tennissen of golfen
Bij iedere van onze luxe vakantiewoningen of villa's staat vermeld over welke faciliteiten deze accommodatie beschikt en wat de kosten voor het gebruik ervan zijn.
Voor wat betreft het gebruik van stroom en water is er meestal een bedrag per verbruik.
U kunt een luxe vakantiewoning met prive zwembad, sauna en jacuzzi onder andere huren in Nederland, België, Italië, Frankrijk en Spanje. o.a. grote vakantiewoningen met privé zwembad voor 10, 12, 14, 20 en 30 personen.

Vakantiewoningen met privé zwembad

Grote vakantiewoning voor familieweekend huren

Indien u een grote vakantiewoning voor een familieweekend wilt huren, is het verstandig met een aantal specifieke zaken rekening te houden. Zo moet de familieweekend locatie centraal liggen en goed met de auto en openbaar vervoer bereikbaar zijn er voldoende slaapkamers, toilette en badkamers zijn. Vooral bij een familie weekend vakantiewoning is de privacy belangrijk. Wat ook niet vergeten mag worden bij een te huren grote vakantiewoning voor een familie weekend zijn de faciliteiten voor de kinderen. Een aparte speelruimte voor de kinderen, een kindveilige omgeving en kindvriendelijke meubiliair ( kinderbedjes e.d. ) zijn voor het huren van een grote familieweekend vakantiewoning een pré.
A Vakanties heeft een groot aantal grote vakantiewoningen te huur, welke zeer geschikt zijn voor een familieweekend. Wij kunnen u adviseren welke grote vakantiewoningen voor uw familieweekend of familiereünie geschikt zijn. Mail naar info@a-vakanties.nl

Grote vakantiewoningen op bungalowparken

Zeker voor een familieweekend of vriendenweekend, kan het huren van een grote vakantiewoning of grote vakantiebungalow op een bungalowpark zéér aantrekkelijk zijn. Zeker als zo een familie bungalowpark over een restaurant en speeltuin beschikt en misschien wel over een zwembad en wellness faciliteiten. Binnen het aanbod grote vakantiewoningen op bungalowparken zijn er een aantal specifieke parken die er uit springen voor wat betreft familieweekenden en vriendenweekenden. Indien u een grote vakantiewoning zoekt op een bungalowpark met de nodige faciliteiten wilt weten welk park voor uw activiteit het meest geschikt is, zijn wij u graag van dienst.

Grote vakantiewoningen op bungalowparken