Adverteren voor bedrijven

Bent u eigenaar of manager van een bed and breakfast, groepsaccommodatie, vakantiehuis, camping of vakantiepark in Nederland? Dan kunt u gratis adverteren op één of meer websites van A Vakanties. A Vakanties heeft met 20 succesvolle websites goede kijk op de Nederlandse en buitenlandse vakantiemarkt.
U kunt maximaal 3 gratis vakantie advertenties plaatsen. Bijvoorbeeld voor uw groepsaccommodatie of groot vakantiehuis. Het is slechts toegestaan om 1 account aan te maken. U kunt alleen een gratis advertentie plaatsen als het om een vakantie accommodatie in Nederland gaat.

Toelichting gratis adverteren bij A Vakanties

Er zijn maar weinig goede vakantie websites in Nederland waar u, als particulier of bedrijf, gratis op kunt adverteren.

A Vakanties heeft een aantal kwaliteits websites waar u 100 % gratis op kunt adverteren. Deze websites zijn gebruiksvriendelijk, vernieuwend en worden goed bezocht.

De websites waar u als bedrijf of particulier gratis op kunt adverteren zijn:

 


Bezoekersaantallen websites A Vakanties

De 20 websites van A Vakanties worden maandelijks door 100.000 tot 150.000 mensen bezocht.

De website bed-and-breakfast bestaat sinds 2009 en wordt gemiddeld 10.000 keer per maand bezocht. Het bezoekersaantal op deze bed and breakfast website stijgt nog steeds.

De overige gratis advertentie websites van A Vakanties (zie onder) worden maandelijks door gemiddeld 20.000 mensen bezocht. In het last minute seizoen ligt het bezoekersaantal van deze gratis advertentie websites zelfs tussen de 20.000 en 50.000 unieke bezoekers per maand. De gemiddelde bezoektijd ligt tussen de 2 a 3 minuten. Hiermee wordt aangetoond dat gratis adverteren op de websites van A Vakanties zeker de moeite waard is. Uw advertentie mag op deze websites dan ook zeker niet ontbreken.

Hoe kunt u gratis adverteren op één of meerdere van onze websites?

Adverteren op onze websites is 100% gratis. U kunt zelfs 3 gratis advertenties plaatsen. Het enige dat u hoeft te doen is een account aan te maken en een link terug te plaatsen op uw website. Gratis adverteren en gratis advertenties plaatsen is bij A Vakanties eenvoudig en binnen een paar minuten gerealiseerd.

Stap 1: Plaats eerst een link op uw website

Om gratis op de websites van A Vakanties te kunnen adverteren, dient u de link "A Vakanties" op uw eigen website te plaatsen:

Link:  http://www.a-vakanties.nl  met vermelding  "A Vakanties, groepsaccommodaties en grote vakantiehuizen"..

Wij controleren of u de link "A Vakanties" daadwerkelijk op uw website heeft geplaatst.

Stap 2: Een account aanmaken

Om gratis te kunnen adverteren op de A vakantie websites, dient u eerst een account aan te maken. Het aanmaken van een account is gratis en eenvoudig. Nadat u een account hebt aangemaakt, kunt u maximaal 3 verschillende advertenties met teksten en foto's plaatsen.(U mag echter slechts 1 advertentie per type accommodatie plaatsen). Heeft u bijvoorbeeld een bed and breakfast en een groepsaccommodatie en een vakantiehuis dan kunt u 3 advertenties plaatsen, deze worden op 3 verschillende websites getoond. bed-and-breakfast.nl, groepsaccommodatie-nederland.com en nederland-vakantie.nu. Het is niet toegestaan om 3 dezelfde advertenties voor dezelfde woning te plaatsen, ook niet met steeds een andere tekst en/of andere foto erbij.
Bezoekers komen rechtstreeks op uw website(s) terecht en boeken direct via uw website. Ook dat is 100% gratis. U kunt een account aanmaken nadat u een link van 1 of meerdere A Vakantie websites op uw eigen website hebt geplaatst. De door u geplaatste advertenties zijn direct zichtbaar. 
Uw advertentie wordt niet gevonden met de zoekvakjes op de homepagina, maar door rechts in het scherm de provincie waarin u gevestigd bent aan te klikken.Met  honden op vakantie?
Op de websites die hieronder vermeld staan, vindt u een aanbod van meer dan 50.000 hondvriendelijke accommodaties! 

Klik op een logo en bezoek onze hondvriendelijke webites: