Adverteren voor particulieren

Bent u particulier eigenaar van een bed and breakfast, vakantiehuis, bungalow of groepsaccommodatie in Nederland? Dan kunt u gratis adverteren op 1 of meerdere websites van A Vakanties.

U kunt dan gratis adverteren op de volgende websites:
Deze websites worden, afhankelijk van het vakantieseizoen, gemiddeld 20.000 tot 50.000 keer per maand bezocht. Het loont dus echt om bij A Vakanties gratis te gaan adverteren! U kunt niet bij A Vakanties adverteren als het om een vakantie accommodatie in het buitenland gaat. Deze website is alleen bedoeld voor groepsaccommodaties, vakantiehuizen en bed and breakfast in Nederland.

Account aanmaken en tegenlink plaatsen.

Voor u een account aan maakt en een advertentie kunt plaatsen, dient u op uw eigen website de volgende link te plaatsen:   http://www.a-vakanties.nl met als  vermelding " A Vakanties ".


Wij controleren of deze link daadwerkelijk geplaatst is. Het aanmaken van een account is eenvoudig en kost weinig tijd. Nadat u een account hebt aangemaakt, kunt u één of meerdere gratis advertenties plaatsen. De door u geplaatste advertentie is direct zichtbaar op de website waar het type woning betrekking op heeft.
Let op: uw advertentie wordt niet gevonden met de zoekvakjes in het midden van de homepagina van de website.
Aan de rechterkant in het scherm staat een tekening van Nederland, met daaronder alle provincies vermeld.
Uw advertentie is automatisch geplaatst onder de provincie waarin u bent gevestigd. Door die provincie aan te klikken, ziet u uw advertentie(s).